Slide14SMIYT KTRG SBT, 2 Disember : Seramai 486 pelajar hari ini telah mengikuti proses temuduga bagi pengambilan pelajar tingkatan 1 ambilan 2016.

SM Imtiaz YT Kuala Terengganu menjadi pusat temuduga yang melibatkan SM Imtiaz Kuala Berang dan juga SM Imtiaz Kuala Nerus. Proses temuduga ini bermula jam 8 pagi dan berakhir jam 1245 tengahari.

Sebelum itu, Tuan Pengetua , Encik Mohd Yusoff bin Othman telah menyampaikan sedikit ucapan aluan sebagai tuan rumah kepada semua ibubapa yang hadir sebelum ucapan taklimat khas oleh Pegawai Yayasan Terengganu iaitu Encik Wan Azman bin Wan Abdullah, Penolong Pengarah Quranik, Bahagian Pengurusan Imtiaz serta ucapan khas oleh Encik Mazlan bin Che Wil, Ketua Penolong Pengarah, Bahagian Pengurusan Imtiaz , Yayasan Terengganu.

Pihak Sekolah selaku tuan rumah pusat temuduga mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang terlibat terutama pengetua serta guru dan staff dari SM Imtiaz Kuala Berang dan juga SM Imtiaz Kuala Nerus yang banyak memberi kerjasama dalam menjayakan proses temuduga pada kali ini.

Slide21Slide34Slide41Slide51Slide65

Sesi Temuduga Pengambilan pelajar Tingkatn 1 Ambilan 2016 – VIDEO

Gambar selanjutnya sila klik DI SINI