Slide6TELAGA BATIN , 20 Februari : Semua Majlis Perwakilan Pelajar ( MPP ) , Majlis Pengawas Asrama ( MPA ) dan Majlis Pengawas Sekolah ( MPS ) telah menghadiri Kem Kepimpinan anjuran Unit HEM bermula hari ini dan berakhir pada 22 Februari 2013.

Ianya diadakan di Kem Pengakap Telaga Batin, Kuala Terengganu. Ucapan aluan telah dimuai oleh Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd. Ghani seterusnya ucapan perasmian oleh Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah.

Di antara petikan beliau ialah ianya bertujuan untuk memantapkan lagi kepimpinan dalam mencontohi dan membimbing pelajar-pelajar lain. Zahirkanlah kecemerlangan itu dengan menunjukkan peribadi dan aakhak yang terbaik.

Tambah beliu lgi, guru-guru sentiasa mengharapkan kumpulan pengurusan pelajar ini lebih bertanggungjawab , bersungguh dalam menunjukkan contoh yang terbaik. Dengan jawatan yang dilantik , pastikan dapat memberikan sumbangan yang cemerlang untuk kecemerlangan sekolah.

Seseorang pelajar imtiaz tida nilai jika tidak mampu untuk mengimamkan soat terutamanya tingkatan 5 yang bakal meninggalkan imtiaz agar dapat memberikan khidmat kepada masyarakat.

Slide2Slide3Slide4Slide5Slide7Slide8Slide9Slide10

Gambar selanjutnya sila klik DI SINI

AL FATEH DRIVEN UMMAH