KUALA TERENGGANU, 26 Okt : Kehadiran Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah telah memeriahkan suasana apabila merasmikan majlis Ihtifal yang penuh warna warni itu yang diadakan di dewan Assyatibi jam 8.40 malam.

Majlis yang diadakan setiap tahun ini bertujuan untuk meraikan pelajar tingkatan 5 yang akan menduduki peperiksaan SPM serta menghimpun seluruh pelajar aspura dan aspuri serta menjemput para guru dan kakitangan bagi merancakkan lagi kemeriahan majlis tersebut. Usaha gigih para pelajar bagi menyiapkan majlis agar berjalan dengan lancar harus dipuji.

Pelbagai juadah telah disediakan dengan hidangan yang begitu enak.

Sebelum majlis tersebut dirasmikan, puan pengetua terlebih dahulu mengucapkan syabas dan tahniah kepada pengurusan majlis serta Majlis Perwakilan Pelajar sesi 2011 / 2012 yang telah berjaya mengadakan majlis ini.

Pelbagai acara menarik telah disediakan untuk ditontoni oleh  guru dan kakitangan yang hadir. Antaranya ialah persembahan dari pelajar tingkatan 1  dan 5 serta cabutan bertuah.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar seterusnya.