Slide4SMIYT KTRG SBT , 9 Mei : Sebentar tadi pihak sekolah telah menerima kunjungan dari SMK Agama Tok Bachok, Kelantan.

Seramai 8 orang guru, 28 pelajar perempuan dan 7 pelajar lelaki telah disambut oleh pengurusan sekolah yang diketuai oleh Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani selaku Penolong Kanan HEM, Ustaz Md Nor bin Yahya, Penolong Kanan Kokurikulum, Ustaz Ahmad Fathi bin Mokhtar, Ketua Jabatan Agama serta Cikgu Kadijah binti Che Abdullah selaku setiausaha sekolah.

Rombongan tersebut diketuai oleh tuan pengetua sekolah iaitu Tuan Haji Mukhatar bin Mohd Noor serta beberapa orang guru yang lain. Ketika ini mereka telah di bawa ke bilik mesyuarat untuk mendengar taklimat mengenai sekolah ini.

Mereka kemudian di bawa melawat persekitaran sekolah dan galeri.

Slide1Slide2Slide3

Mendengar taklimat