KUALA TERENGGANU, 12 Feb : Kelab Ukhuwwah Imtiaz KOSPINT hari ini telah menganjurkan satu majlis perpisahan sempena pertukaran guru dan kakitangan.

Menurut Pengerusi KUIK, Cikgu Abdul Hadi bin Muda, Kelab ini ditubuhkan adalah bertujuan memberikan sumbangan kepada ahlinya yang bertukar, berkahwin, kematian keluarga dan banyak lagi. Sehubungan dengan itu, bertepatan dengan konsep KUIK, maka pada hari ini diadakan majlis untuk meraikan mereka yang bertukar.

Antara yang bertukar ialah Ustazah Marina binti Abdul Rahman, yang akan bertugas di SMA Marang, Ustaz Ada’aya bin Yasin yang akan bertugas di SMKA Tok Jiring, Ustaz Mohamad Saufi bertugas di sekolah yang baru iaitu di SMKA Durian Guling, Cikgu Nor Hafiza bertugas di SM Sultan Ismail, YM Che Ku Saiful Azhar yang merupakan Pembantu Tadbir bertukar ke Yayasan Terengganu bersama Encik Hafizi di tempat yang sama.

Dalam ucapan Puan Pengetua, beliau mengucapkan setinggi penghargaan kepada mereka yang telah banyak menyumbang untuk menaikkan nama sekolah. Segala kerjasama yang diberikan beliau mengucapkan jutaan terima kasih yang tidak terhingga.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar selanjutnya.