KUALA TERENGGANU, 8 Feb : Sempena Program ‘ Masih Ada Harapan ” satu majlis penyerahan ‘anak angkat’ kepada pihak pengurusan sekolah telah diadakan pagi ini di dataran Anjung kasih di bawah Projek Aspirasi Mutiara Terbilang PMR 2012.

Majlis ini telah disaksikan oleh semua Penolong Kanan, Pengarah Projek PMR 2012, Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip juga merupakan Penolong Kanan Ulul Albab, Penyelaras Projek PMR 2012, Cikgu Rozila binti Sulong serta  semua guru yang mengajar kelas tingkatan 3. Dalam majlis ini juga, Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah dan 3 Penolong Kanan yang terdiri dari Penolong Kanan Akademik, Ustazah Faidahnam binti Busu, Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani dan Penolong Kanan Kokurikulum, Ustaz Md Nor bin Yahya telah menerima ‘anak angkat’ tersebut.

Bertujuan untuk melihat mereka ini terus berusaha ke arah kecemerlangan akademik serta sahsiah seterusnya mendapat keputusan peperiksaan yang lebih cemerlang.

Majlis ini dimulakan dengan lafaz ikrar oleh semua pelajar tingkatan 3 di hadapan semua pihak pengurusan serta guru yang mengajar di tingkatan 3. Seterusnya penyerahan ‘anak angkat’ yang dimulai dengan Penolong Kanan Kokurikulum, Penolong Kanan HEM, Penolong Kanan Akademik dan terakhir Puan Pengetua sendiri.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar selanjutnya.