KUALA TERENGGANU , 18 Jul : Majlis pelancaran 80 Hari Menjelang PMR 2012 , Peer Coaching dan Kelompok samudera telah dirasmikan oleh Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah.

Luminous Pearls merupakan cetusan idea oleh Puan Pengetua sendiri. Beliau ingin melihat kecemerlangan dan kejayaan di kalangan pelajar tingkatan 3 dan tidak mustahil akan mendapat tempat yang terbaik di kalangan sekolah yang lain. Menurutnya lagi, orang yang selalu berangan-angan tidak akan berjaya.

Terdahulu dari itu, Pengarah Projek PMR 2012, Tuan haji Mohd Amin Faisal menyatakan untuk menjadi pelajar yang cemerlang, akhlak amatlah penting sekali dalam kehidupan pelajar dan perlu menghormati guru.

Tambahnya lagi, pelajar juga perlu sentiasa melaksanakan ibadah kepada Allah agar Allah memberikan kekuatan untuk menghadapi peperiksaan nanti.

Gambar selanjutnay SILA KLIK DI SINI