Slide13SMIYT KTRG SBT, 28 Februari : Majlis tersebut telah dirasmikan majlis penutupan Program Jejak Kecemerlangan oleh Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah antara SM Imtiaz K.Trg dengan Sekolah Menengah Sains Setiu malam tadi.

Program kecemerlangan ini bermula 23 Februari yang lalu di mana 3 pelajar lelaki dan 6 pelajar perempuan dari tingkatan 3 sekolah tersebut tiba untuk belajar bersama dengan pelajar Imtiaz K.Trg. Menurut guru pengiring yang juga bekas pelajar sekolah ini, Cikgu Qzairudin, beliau mengucapkan terima kasih kepada puan pengetua kerana membenarkan pelajar sekolah beliau belajar di sini dan diharapkan suatu masa nanti semua pelajar terutama pelajar PMR akan beroleh kejayaan dalampeperiksaan nanti.