Slide28SMIYT KTRG SBT , 8 September : Timbalan Ketua Polis Daerah Kuala Terengganu , Yang Berbahagia Supritenden Tuan Nik Mat Zin bin Nik Omar hari ini sudi merasmikan perlantikan Majlis Perwakilan Pelajar ( MPP ) , Majlis Pengawas Asrama ( MPA ) dan Majlis Pengawas Sekolah di Dewan Asyatibi.

Turut hadir ialah Pegawai Polis Perhubungan Sekolah , Yang Berbahagia Inspektor Mohd Zainuddin bin Abd. Ghani.

Ketibaan Timbalan Ketua Polis telah disambut oleh pengurusan sekolah yang terdiri daripada Puan Pengetua , Ustazah Mardziah binti Che Abdullah , Semua Penolong Kanan , Ketua-ketua Jabatan serta guru.

Majlis ini dimulai dengan ucapan Penolong Kanan , Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani yang secara rasminya membubarkan Badan Kepimpinan Pelajar sesis 2014 / 2015 dan seterusnya mengumumkan perlantikan Kempimpinan Pelajar bagi sesi 2015 / 2016 disusuli dengan ucapan mantan Presiden MPP , Saudara Ahmad Azizi bin Aziz dan Presiden MPP yang baru dilantik , saudara Ahmad Noor Hafifi bin Shahbudin.

Seterusnya Puan Pengetua , Ustazah Mardziah binti Che Abdullah telah memberi ucapan aluan-aluan seterusnya ucapan perasmian oleh Timbalan Ketua Polis Daerah Kuala Terengganu , Yang Berbahagia Supritenden Tuan Nik Mat Zin bin Nik Omar.

Slide1Slide4Slide5Slide39Slide64Slide87Slide89Slide77

Gambar selanjutnya sila klik DI SINI