KUALA TERENGGANU , 11 Jun : Seramai 4 orang jemaah Nazir telah datang ke sekolah jam 9 pagi tadi bagi menilai Tawaran Baru Pengetua ( New Deals ) untuk tahun 2011.

Kehadiran mereka telah disambut ceria oleh pengurusan sekolah yang terdiri daripada Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah, Penolongh Kanan Pentadbiran, Ustazah Faidahnam binti Busu, Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani, Penolong Kanan Kokurikulum, Ustaz Md Nor bin Yahya dan Penolong Kanan Ulul Albab, Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip serta Ketua Jabatan l-Quran, Ustaz Ridzuan bin Aziz.

Terlebih dahulu Ketua Jemaah Nazir mengucapkan tahniah dan syabas kepada Puan Pengetua kerana dicalonkan untuk Tawaran Baru Pengetua bagi Tahun 2011.

Dalam penilaian tersebut, puan pengetua telah membentangkan mengenai profil sekolah iaitu tentang akademik, Hal Ehwal Pelajar, Kokurikulum, Hafazan dan Al-Quran serta operasi sekolah dan banyak lagi.

Semoga kejayaan ini bukan hanya terpancar di wajah pelajar sahaja malah kepada pengurusan sekolah serta semua guru dan kakitangan.

Syabas dan tahniah!!

Gambar selanjutnya. KLIK DI SINI