LAGUN KUALA IBAI, 22 Feb : Program ini telah di adakan pagi tadi di Lagun Kuala Ibai berhampiran Masjid Terapung. Ianya difokuskan kepada semua pelajar tingkatan 3. Semua guru yang mengajar tingkatan 3 turut hadir. Program ini turut dihadiri Puan Pengetua selaku perasmi program serta semua Penolong Kanan dan juga Ketua Jabatan

Menurut Kaunselor Sekolah, Cikgu Norhidayah, Program ini adalah program yang dijalankan khusus untuk pelajar Tingkatan 3 bagi mencungkil apakah masalah sebenar yang  sedang mereka hadapi. Jadi untuk program ini selain daripada permasalahan yang dibincangkan pada sebelah pagi, pelajar juga diminta membuat peta minda di sebelah petang  bagi setiap sukjek iaitu Sejarah,Geografi Sains dan PAI.

Setiap pelajar akan diberikan satu topik dan mereka akan membuat peta minda berdasarkan topik tersebut yang dikenali sebagai sharing is carring for all.

Sementara itu semua guru dan pelajar yang lahir dalam bulan Januari dan Februari telah diraikan dengan ucapan selamat panjang umur serta dimurahkan rezeki semoga menjadi insan yang terbaik yang sentiasa mentaati perintah Allah dan RasulNya.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar selanjutnya

Video Heart to Heart of Pears