Slide6SMIYT KTRG SBT , 22 Jun : Pagi ini seramai 51 pelajar yang terdiri daripada 25 pelajar lelaki , 26 pelajar perempuan dan 11 guru pengiring dari SAMT Sultan Salahuddin Abdul Aziz, Selangor telah mengunjungi sekolah ini.

Rombongan ini telah disambut mesra oleh pihak pengurusan sekolah iaitu diketuai oleh Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah, Penolong Kanan Pentadbiran, Ustazah Faidahnam binti Busu, Penolong Kanan HEP , Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani, Penolong Kanan Kokurikulum, Ustaz Md Nor bin Yahya , Setiausaha Sekolah, Cikgu Kadijah binti Abdullah serta beberapa orang guru yang lain.

Rombongan mereka diketuai oleh Puan Hamisah binti Arshad, Penolong Kanan Pentadbiran serta Pemangku PK HEP  Tuan Mohd Zaini bin Misiwan.

Ketika ini mereka dibawa ke bilik mesyuarat untuk mendengar taklimat mengenai sekolah.

Slide2Slide7Slide8

Laporan selanjutnya akan menyusul