Slide134KUANTAN , 29 Jun : Kursus yang dijalankan bermula 27hb yang berakhir hari ini telah memberikan semangat baru kepada semua guru, kakitangan sekolah dalam menghadapi cabaran masa hadapan.

Kursus ini merupakan kursus yang amat berharga sekali kerana telah dapat mewujudkan hubungan silaturrahim yang begitu akrab dikalangan warga imtiaz Kuala Terengganu.

Keberkesanan kursus ini diterjemahkan dalam Team Building yang dikendalikan sepenuhnya oleh Konsultan yang terkenal di Pahang iaitu PERASA MANAGMENT diketuai oleh YM Raja Ismail.Ianya diadakan di Sempurna Resort, Kuantan.

Semua guru dan kakitangan berjanji akan memberikan khidmat yang terbaik bagi melahirkan pelajar yang berjaya di dunia dan di akhirat.

Slide28Slide129Slide272

Video – Linangan Air Mata