Slide13SMIYT KRG SBT, 28 Januari : Jamuan High Tea Di Primula Hotel merupakan acara kemuncak bagi meraikan persaraan Cikgu Ariffin , pertukaran Puan Pengetua Ustazah Mardziah binti Che Abdullah sebagai Pengetua SMA Khairiah serta pertukaran Teacher Wawa ke SMK Dato’ Lela Segara Marang.

Turut hadir dalam majlis tersebut ialah Ustaz Zakaria wakil dari Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu, Ustaz Wan Azman , Penolong Pengarah Quranik Yayasan Terengganu , Encik Azwandi , Penolong Pengarah Ijtihadik , Encik Sabri yang mewakili YDP MPIBG , Tuan Pengetua Encik Mohd Yusoff bin Othman serta semua guru dan kakitangan sekolah.

Dalam ucapan  Ustazah Mardziah dan Cikgu Ariffin , mereka begitu  terharu dan mengucapkan jutaan terima kasih di atas majlis tersebut.

Slide51Slide45Slide22Slide24Slide27