Slide87SMIYT KTRG SBT , 21 September : Majlis Graduasi Al Huffaz Kali Ke 2 telah dirasmikan oleh Timbalan Pengarah JAKIM , Tuan Haji Awang Khalid bin Mat Ali.

Beliau yang mewakili Pengarah JAKIM telah disambut oleh Puan Pengetua Sekolah dan Semua Penolong Kanan dan Ketua Jabatan.

Turut hadir dalam majlis tersebut ialah wakil dari Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu , KPP Pendidikan , Encik Jusoh bin Mat yang mewakili Pesuruhjaya Hal Ehwal Agama Terengganu , Ustaz Wan Mohd Azman, Penolong Pengarah bahagian Quran yang mewakili Pengarah Yayasan Terengganu , Ustaz Razak dari JPN , Tuan Haji Jain yang mewakili Pengerusi MPIBG sekolah serta pegawai yang lain.

Program ini merupakan majlis Graduasi kali ke 2 yang melibatkan 65 pelajar tingkatan 5 yang telah khatam Al Quran 30 juzuk. Semua hadiah dan cenderahati disampaikan oleh Tuan Haji Awang Khalid bin Mat Ali, Timbalan Pengarah JAKIM.

Pihak sekolah mengucapkan jutaan terima kasih kepada beliau serta pegawai yang lain kerana sudi meluangkan masa bagi memeriahkan majlis ini.

Dalam majlis tersebut , Muizzudin bin Mohd Zunaidi dan Nor Syatirah binti Mohd Nor telah terpilih menerima anugerah khas Imam Asyatibi dan Rabiatul Adawiyyah. Tahniah kepada mereka.

 

Slide27Slide41Slide52Slide55Slide53Slide61Slide2Slide1Slide2

Gambar selanjutnya sila klik DI SINI