Slide22SMIYT KTRG SBT , 15 Februari : Program ini merupakan cetusan ilham barisan kepimpinan di Sekolah ini dan diterajui oleh Exco Displin dan Exco Tugas-tugas khas yang meyakini dapat melahirkan pelajar yang berketerampilan tinggi, mempunyai peribadi yang terpuji serta jati diri dengan mengadakan pelbagai aktiviti pembangunan sahsiah yang dijalankan.

Menyedari akan kepentingan Program Brother And Sister Hood ” We Care With Love ” seiring dengan matlamat sekolah yang mahukan pelajar yang mempunyai jalinan ukhuwwah yang erat bersama barisan pemimpin pelajar serta mewujudkan sebuah organisasi yang sistematik.

Program ini telah dirasmikan oleh Ustaz Md Nor bin Yahya , Penolong Kanan Kokurikulum.

Tahniah kepada barisan kepimpinan Pelajar.

Slide18Slide50Slide44

Gambar lain DI SINI