KUALA TERENGGANU, 4 Sept: Pada hari ini pihak sekolah telah mengadakan majlis Hari Raya dengan bersama MPIBG sekolah.

Lebih meriah lagi ialah kehadiran ramai pelajar lepasan Imtiaz KOSPINT hadir kemajlis tersebut. Turut hadir dalam majlis tersebut ialah Pengerusi MPIBG Tuan Haji Mohd Zulkifli.

Banyak acara telah diadakan antaranya ialahpersembahan nasyid pelajar tingkatan satu,  ucapan wakil setiap tingkatan, wakil guru dan kakitangan dan lebih ceria lagi ialah ucapan wakil alumni yang hadir serta ucapan puan pengetua serta pengerusi MPIBG.

Pelbagai acara lagi telah diadakan sebelum jamuan dimulakan anataranya permainan catur dikalangan pelajar serta alumni. Sebelum majlis berakhir satu majlis perjumpaan pelajar alumni dengan MPIBG telah diadakan. Suasana pada hari ini cukup meriah sekali.

Sila klik di sini untuk melihat gambar seterusnya