Slide4SMIYT KTRG SBT , 15 September : Hari ini pihak sekolah telah menerima kunjungan penanda Aras dari 3 buah negeri. Antaranya ialah dari SMK Infant Jesus Convert, Johor Bharu , SMK Yam Tuan Radim Lukut Port Dickson, Negeri Sembilan dan SMA Maahad Ehyak Diniah Kg. Gajah , Perak.

Ketiga-tiga rombongan ini telah tiba pagi tadi dan disambut mesra oleh pihak pengurusan sekolah yang terdiri daripada semua Penolong Kanan , Ketua Jabatan dan Setiausaha Sekolah.

Sebaik sahaja tiba di sini mereka telah diberi taklimat khas oleh Penolong Kanan Ulul Albab, Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip. Terdahulu dari itu, Ustazah Faidahnam binti Busu , Penolong Kanan Pentadbiran telah meyampaikan ucapan alu-aluan kepada ketiga-tiga rombongan tersebut.

Pihak rombongan melahirkan rasa terima kasih di atas layanan pihak sekolah dan juga merasa amat tenang sekali berada di sini dengan suasana Al-Quran yang menyinari sekolah.

Slide8Slide11Slide1Slide15Slide36Slide48

Gambar selanjutnya sili klik DI SINI