KUALA TERENGGANU, 10 Nov: Kelab Ukhuwwah Imtiaz KOSPINT ( KUIK ) petang ini telah mengadakan Majlis jamuan akhir tahun yang diadakan di Grand Continental Hotel, Jalan Ladang, Kuala Terengganu.

Setiap tahun majlis tersebut diadakan. Mereka yang terlibat dalam majlis ini adalah semua Warga Imtiaz Kuala Terengganu yang terdiri dari kalangan Kakitangan Akademik, bukan akademik serta beberapa orang pelajar.

Majlis pada tahun ini telah diceriakan oleh 40 orang pelajar yang telah khatam Al-Quran turut memberi sumbangan yang berupa wang tunai sebanyak RM2,400.00 sebagai mengenang jasa dan pengorbanan guru yang sentiasa mendidik mereka bagi memacu ke arah kecemerlangan dan kejayaan dalam bidang akademik mahupun sahsiah.

Lebih membanggakan ialah sumbangan tersebut hasil daripada hadiah yang diberikan oleh Kerajaan Negeri Terengganu melalui Yayasan Terengganu berupa wang tunai sebanyak RM1,000.00 seorang di atas kejayaan khatam 30 juzuk Al-Quran.

Di atas sumbangan tersebut, pihak KUIK serta seluruh warga Imtiaz Kuala Terengganu mengucapkan jutaan kasih kepada pelajar yang telah khatam Al-Quran. Semoga mereka terus mendapat kejayaan yang berganda pada masa akan datang.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar seterusnya.