Slide10Pada 30 Oktober hingga 1 November , Pasukan Al Fateh Inventors A dengan produk DR DUSTER WITH GREEN CLEANER telah menyertai Pertandingan Kuala Lumpur Engineering Science Fair 2015 Peringkat Antarabangsa bertempat di MINES International Exhibition &  Convention Centre, MINES, Seri Kembangan.

Program ini adalah anjuran bersama ASEAN Academy of Engineering and Technology (AAET), Malaysian Industry-Government Group for High Technology (MIGHT), UniversitiTunku Abdul Rahman (UTAR), The Institution of Engineers Malaysia (IEM) dan Pusat Sains Negara (PSN).

Pasukan kami telah dijemput untuk menyertai pertandingan tersebut. Alhamdulillah kami telah memenangi Gold Medal serta wang tunai sebanyak RM500.00 dan berada pada ranking ke-2 dari 132 buah sekolah ASEAN  yang bertanding. Antaranegara ASEAN yang bertanding termasuklah Filipina, Cambodia,dan Thailand. Sebahagian besar sekolah yang bertanding mewakili Malaysia adalah MRSM, SekolahMenengah Sains danMaz International School

SIJIL PENYERTAAN

GOLD MEDAL, SIJIL DAN WANG TUNAI RM 500.00