Slide57SMIYT KTRG SBT , 28 April : Timbalan Pengarah ( Operasi ) Yayasan Terengganu , Encik Mohamad bin Kassim hari ini telah merasmikan Majlis Anugerah Kecemerlangan SPM , PT3 dan I’dadi 2015 di Dewan Asyatibi.

Turut hadir ialah Ketua Penolong Pesuruhjaya Bahagian Pendidikan, Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu, Encik Luthman bin Awang , Yang Dipertua MPIBG, Tuan Haji Mohd Zyulkifli bin Abu Bakar , Encik Khairi , Timbalan Pegawai Pendidikan Daerah , serta Polis Perhubungan Sekolah.

Menyambut ketibaan mereka ialah diketuai oleh Tuan Pengetua, Encik Mohd Yusoff bin Othman serta semua Penolong Kanan, Ketua-ketua Jabatan serta guru.

Majlis ini diadakan adalah bertujuan untuk memberi penghargaan kepada guru dan juga pelajar yang cemerlang dalam peperiksaan Awam bagi tahun 2015.

Dalam majlis tersebut juga , penghargaan khas telah diberikan kepada Team Inovasi yang diketuai oleh Cikgu saripah binti Embong yang telah mengharumkan nama sekolah di peringkat Antarabangsa sehingga memperolehi Gold Prize dan Special Award.

Slide15Slide26Slide28Slide34Slide46Slide56Slide70