SMIYT KTRG SBT , 24 Februari : Seramai 9 orang delegasi dari Universiti Sains & Teknologi Jordan ( JUST ) telah mengunjungi sekolah ini jam 2.30 petang tadi. Mereka terdiri daripada Timbalan Naib Cencelor, Dekan, Timbalan Dekan dan Pendaftar Universiti tersebut.

Mereka diringi oleh Ustaz Wan Azman dari Yayasan Terengganu dan telah disambut mesra oleh pengurusan sekolah yang terdiri daripada Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah , Penolong Kanan Pentadbiran, Ustazah Faidahnam binti Busu, Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani, Penolong Kanan Ulul Albab, Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip serta ketua Jabatan.

Delegasi ini adalah rangka lawatan ke Negeri Terengganu bagi mencari tempat untuk menubuhkan cawangan Pusat Pembelajaran dalam bidang perubatan di Negeri ini.

Mereka telah dibawa ke Bilik Mesyuarat bagi mendengar taklimat mengenai sekolah ini dan taklimat tersebut disampaikan oleh Ustaz Salleh. Terdahulu dari itu, Puan Pengetua Ustazah Mardziah telah menyampaikan ucapan bagi mengalu-alukan kedatangan delegasi tersebut ke sekolah ini.

Gambar selanjutnya sila klik DI SINI