KUALA TERENGGANU, 2 jan: Tahun 2012 sudahpun membuka tirainya dua hari yang lalu. Ini bermakna  Sesi persekolahan bagi tahun 2012 akan bermula pada 3 januari iaitu esok. Walaubagaimanapun ramai pelajar SM Imtiaz Kuala Terengganu yang terdiri daripada pelajar tingkatan 2, 3, 4 dan 5 telahpun melaporkan diri hari ini kerana semua pelajar tinggal di asrama , manakala pelajar tingkatan 1 akan mendaftar pada 8 januri ini.Pendaftaran telah dilaksanakan sebelah petang tadi. Ramai ibubapa yang hadir bagi menjelaskan bayaran makan minum pelajar asrama dan sebagainya.

Kelihatan Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani serta guru hadir sama untuk melihat proses pendaftaran di dewan Assyatibi.

Semoga PMR dan SPM pada tahun ini akan terus cemerlang dengan melakarkan kejayaan demi kejayaan selaras dengan pengikhtirafan Sekolah Kluster Kecemerlangan.