KUALA TERENGGANU, 21 Mac : Petang ini satu perjumpaan khas semua pengurus, jurulatih dan peserta sukan MASMAT telah di adakan di dewan Asyatibi.

Esok 22 Mac akan bermula Pertandingan Sukan Sekolah-Sekolah Menengah Agamat Terengganu ( MASMAT ). SM Imtiaz K.Trg telah diundi bersama empat buah SM Imtiaz lain dalam satu kumpulan iaitu bagi Zon D.

Antara acara yang akan dipertandingkan adalah bolasepak Menengah Atas & Bawah, Bola Tampar, Sepak Takraw, Pingpong, dan Bola Jaring.

Satu taklimat khas telah di adakan dimulai dengan ucapan Penolong Kanan Kokurikulum Ustaz Md Nor bin Yahya. Puan Pengetua Ustazah Mardziah binti Che Abdullah telah memberi kata-kata semangat untuk peserta sukan sekolah. Beliau berharap sebagai tuan rumah bagi temasya kali ini akan beroleh kejayaan dan seterusnya dapat mewakili Zon D ke peringkat Akhir yang akan berlangsung di SM Sultan Ismail Dungun nanti.

BERJUANGLAH WAHAI WIRA DAN WIRAKU, BANGKITLAH UNTUK MENCAPAI KEJAYAAN