Slide1SMIYT KTRG SBT , 8 Mei : Seramai 30 orang pelajar tingkatan 3 dan 4 orang guru telah berangkat pagi tadi ke Maahad tahfiz Negeri Pahang bagi mengikuti program jaringan bersama sekolah berkenaan. Guru pengiring ialah Cikgu Abdul Hadi bin Muda, Ustaz Wan Ahmad Kalmani bin Wan Mohd , Cikgu Zaliha binti Mamat dan Ustazah wan Mardhiana binti Wan Fauzi.

Program ini bertujuan memberi pendedahan kepada pelajar tentang pentingnya mereka menimba ilmu pengetahuan sebanyak yang mungkin yang tidak hanya diperolehi dalam kelas semata-mata. Secara tidak langsung ianya dapat memberi kesedaran dan motivasi belajar serta dapat berlumba-lumba mengorak langkah untuk mendapatkejayaan yang semaksima mungkin.

Slide1