Slide154SMIYT KTRG SBT , 2 Mac : Pengarah Yayasan Terengganu , Tuan Haji Mohamad bin Sulong telah merasmikan Pelancaran Projek PT3 dan SPM 2015 kelmarin.

Turut mengiringi beliau ialah Encik Mazlan bin Che Wil, Ketua Penolong Pengarah ( Pengurusan Imtiaz )  dan disambut oleh Ustazah Mardziah binti Che Abdullah, Pengetua sekolah , Semua Penolong Kanan, Ketua-ketua Jabatan serta semua guru.

Turut hadir dalam majlis tersebut ialah ibubapa pelajar yang terlibat.

Program ini diadakan adalah bertujuan untuk merealisasikan harapan semua A+ dalam semua subjek dan melahirkan generasi Ulul Albab dan berkepimpinan Muhammad Al Fateh. Selain daripada itu ianya juga dapat memperkasakan kecemerlangan akademik, akhlak dan Al Quran bagi merealisasikan impian pelajar, ibubapa, guru dan semua warga sekolah untuk menggengam semua A dalam PT3.

Slide93Slide161Slide181