Slide8SMIYT KTRG SBT , 18 Oktober : Seramai 64 orang Graduasi Al Huffah menerima anugerah Graduasi hari ini yang dirasmikan oleh Yang Berbahagia , Dato’ Dr Abdul Latif bin Awang , Pegawai Kluster Pendidikan Pejabat Menteri Besar.

Turut mengiringi beliau ialah Yang Berbahagia Encik Mazlan bin Che Wil , Ketua Penolong Pengarah bahagian Pengurusan Imtiaz yang mewakili pengarah Yayasan Terengganu , Yang Berbahagia Tuan Zakaria bin Jusoh , Ketua Penolong Pengarah Sektor Pendidikan Islam yang mewakili Pengarah Pendidikan Negeri Terengganu , Yang berbahagia Tuan Haji Sabri bin Husin AJK MPIBG yang mewakili YDP MPIBG.

Tetami VIP ini telah disambut mesra oleh Pengurusan sekolah yang terdiri daripada Puan Mardziah binti Che Abdullah , Pengetua sekolah serta Semua penolong Kanan , Ketua jabatan serta semua guru yang terlibat.

Tujuan program ini adalah untuk memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada pelajar tingakatan 5 yang telah menamatkan 30 juzuk Al Quran.

Tahniah dan syabas kepada para graduan Al Huffah.

Slide3Slide19Slide41Slide26Slide47

Gambar penerima Graduasi Al Huffah sila klik DI SINI