Slide1SMK TG MAHMUD , 10 Ogos : Sekalung tahniah diucapkan kepada pelajar sekolah ini, Aziz Abidin bin Azmi Puat pelajar tingkatan 4 yang telah mengharumkan nama sekolah di peringkat Negeri Terengganu setelah dinobatkan Johan Pertandingan Ceramah Spontan dan Johan Ceramah Imam Muda dalam Program Nadwah Kepimpinan Islam SMK dan SABK Peringkat Negeri Terengganu tahun 2014 di SMK Tengku Mahmud, Besut, Terengganu pada 7 – 9 Ogos baru-baru ini.

Seorang lagi pelajar yang juga mengharumkan nama sekolah ialah Mohd Fahim bin Mohd Fuad juga pelajar tingkatan 4. Sekaligus kedua-dua mereka layak menyertai Nadwah peringkat Kebangsaan. Seramai 6 pelajar telah mewakili sekolah ini di peringkat Negeri Terengganu.

Tahniah dan syabas anak-anak Al Fateh.