Slide14SMIYT KTRG SBT , 17 Julai : Ketua Sektor , Sektor Pendidikan Pendidikan Islam , Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu , Encik Mohd Yuosff bin Rahim hari ini sudi meluangkan masa bagi merasmikan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang untuk guru dan kakitangan dan Anugerah Pencapaian cemrerlang matapelajaran bagi tahun 2015.

Seranmai 5orang guru dan 2 orang kakitangan sekolah ini telah mendapat anugerah perkhidmatan cemerlang bagi tahun 2015.  mereka ialah

1. Encik Mohd Yusoff bin Othman – Pengetua sekolah
  2. Puan Marhaini binti Sulaiman – guru
  3. Puan Siti Azlin binti Abd. Rahman – guru
  4. Puan Wan Mardhiana binti Wan Pauzi – guru
  5. Puan Ramlah binti a. rahman – Guru Kaunselor
  6. Puan Ramlah binti Mohd Ali – Tukang Masak
  7. Puan Zaitong binti Draman – Penyelia Asrama

Manakala Anugerah Pencapaian Matapelajaran bagi semua tingkatan 1 , 2 , 3, 4 dan 5.

Semoga dengan penganugerahan ini akan menyuntik semangat untuk terus bekerja dengan lebih proaktif serta melonjakkan nama sekolah  ke peringkat kebangsaan bagi penganugerahan Matapelajaran.

Tahniah dan Syabas!!!

Slide3Slide4Slide11Slide17Slide57Slide88