Tahniah!!! SM Imtiaz Kuala Terengganu Johan Pertandingan Kebersihan Sekolah Anjuran Kerajaan Negeri Terengganu

KUALA TERENGGANU, 4 Jan: Siapa sangka, baru 2 hari sesi persekolahan 2012 bermula, Sekolah telah dikhabarkan berita gembira iaitu mendapat tempat pertama dalam pertandingan Kebersihan Kawasan Sekolah kategori Sekolah Menengah peringkat daerah Kuala Terengganu Selatan.

Pertandingan ini adalah program Pendidikan Kebersihan Sekolah Tahun 2011 Anjuran Kerajaan Negeri Terengganu. Dengan kejayaan ini, sekolah telah membawa pulang hadiah yang berjumlah RM 2,000.00. Penolong kanan Akademik, Ustazah Faidahnam binti Busu telah menerima hadiah tersebut dari wakil Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu pagi tadi.

Pihak sekolah mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua guru, kakitangan serta pelajar yang bertungkus lumus bagi memastikan kebersihan dan keceriaan dijaga dengan sempurna.

One comment on “Tahniah!!! SM Imtiaz Kuala Terengganu Johan Pertandingan Kebersihan Sekolah Anjuran Kerajaan Negeri Terengganu

  1. Tahniah kepad SM IMTIAZ TERENGGANU KOSPINT atas kejayaan tersebut..dahulu sangat susah untuk dapat anugerah macam ni…baru sahaja melawat SM Imtiaz Kospint minggu lepas, sangat banyak perubahan. Mungkin kerana peruntukan kewangan yang baik sekarang..Alhamdulillah.. Ustazah Faidahnam guru saya dahulu, Cikgu Zulkarnaen(wakil Pejabat Pelajaran Daerah Kuala Terengganu) juga guru saya ketika di sekolah rendah dahulu..rindu cikgu2 semua..

Leave a Reply

Your email address will not be published.