Slide1SMIYT KTRG SBT , 5 April : Hari ini pihak pengurusan sekolah telah menerima kunjungan daripada SMA Al Maidah Ad Diniah , Padang Tengku , Kuala Lipis Pahang dalam lawatan penandaarasan.

Mereka terdiri daripada guru dan kakitangan serta pengawas sekolah.Bertujuan untuk melihat sendiri sistem pembelajaran di sini serta melihat pelajar menghafaz Al Quran diwaktu pagi.

Ketibaan rombongan ini seawal jam 7. 30 pagi dan disambut oleh pengurusan sekolah yang terdiri dari Puan Pengetua , Ustazah Mardziah binti Che Abdullah, Penolong Kanan Pentadbiran, Ustaz Ruslan bin Ibrahim, Penolong Kanan HEM, Tuan haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani, Penolong Kanan Kokurikulum, Ustaz Md Nor bin Yahya , Penolong Kanan Ulul Albab , Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip serta Ketua-ketua Jabatan.

Slide2Slide1