KUALA TERENGGANU, 10 Okt: Sekolah Kluster Kecemerlangan Imtiaz Kuala Terengganu KOSPINT telah menerima kunjungan dari Negeri Pulau Pinang Jam 9. 20 pagi.Rombongan ini terdiri daripada Pengetua-Pengetua dan Penolong Kanan dari Sekolah Agama Bantuan Kerajaan ( SABK ) dan Sekolah Agama Rakyat ( SAR ) seramai 33 orang.

Mereka telah disambut dengan penuh ceria oleh Pengetua Ustazah Mardziah binti Che Abdullah, Penolong Kanan HEA Ustazah  Faidahnam binti Busu, Penolong Kanan HEM Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani, Penolong Kanan Kokurikulum Ustaz Md Nor bin Yahya, Penolong Kanan Ulul Albab Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip serta semua Ketua Jabatan.

Dalam ucapan aluan, puan Pengetua mengucapkan terima kasih kepada rombongan dari Pulau Pinang yang telah memilih Sekolah ini sebagai  satu destinasi untuk mendapatkan maklumat mengenai Sekolah.

Dalam ucapan balas dari ketua rombongan, Ustaz Ahmad Ridhuan bin Abdul Wahab, beliau bersyukur kerana selamat sampai ke Sekolah Kluster kecemerlangan Imtiaz Kuala Terengganu KOSPINT dan berterima kasih kerana sudi menerima kunjungan ini.

Tujuan diadakan lawatan ini adalah untuk melihat pelaksanaan Kurikulum dan hafazan Al Quran sebagai persiapan awal untuk pelaksanaan di sana.

Klik DI SINI untuk melihat gambar seterusnya