Slide3SMIYT KTRG SBT , 25 April : Perkhemaqhan Tahunan ini telah diadakan di padang SMIYT KTRG bermula 23 dan berakhir hari ini.

Perkhemahan Badan Beruniform dan Pertandingan Kawad Kaki merupakan satu program yang dirancang bagi menanam semangat jati diri di samping memberi pendedahan kepada semua pelajar tentang kemahiran asas dalam perkhemahan. Selain itu, perkhemahan dan Kawad kaki yang diadakan ini juga merupakan satu usaha yang berkesinambungan dengan perkhemahan tahunan yang sebelum ini dilaksanakan di sekitar sekolah.

Pelbagai acara menarik diadakan. Majlis perasmian penutup telah dirasmikan oleh Encik Azwandi bin Mohamad , Penolong Pengarah Ijtihadik , Bahgaian Pengurusan Imtiaz Yayasan Terengganu.

Syabas dan tahniah diucapka kepada semua guru dan pelajar yang terlibat dalam perkhemahan ini.

Slide12Slide119Slide3