KEMAMAN, 21 Apr : Mohd Hasif bin Kamal pelajar tingkatan 1 telah berjaya merangkul Johan dalam acara Tilawah Sekolah Menengah  setelah menewaskan 7 peserta lain yang telah di adakan di SMK Chukai, Kemaman dan sekaligus dapat mewakili Negeri Terengganu ke peringkat kebangsaan yang akan di adakan di Kuantan Pahang pada bulan Mei nanti.Sementara itu Pasukan nasyid sekolah yang telah menyertai peringkat akhir Karnival Dakwah peringkat Negeri Terengganu anjuran Jabatan Pelajaran Negeri Terengganu tidak dapat mara ke peringkat kebangsaan apabila tewas kepada pasukan dari SM Bukit Sawa. namun begitu pasukan nasyid sekolah telah menunjukkan semangat sepasukan apabila mendendangkan 2 buah lagu nasyid  di karnival tersebut.

Tahniah dan syabas untuk pasukan nasyid dan tilawah sekolah.

Gambar selanjutnya