Slide12SMIYT KTRG SBT , 9 Julai : Majlis Khatam Al Quran dan Iftor jamaei telah diadakan petang ini tadi yang dihadiri oleh ibubapa pelajar. Ianya merupakan acara tahunan sekolah.

Tetamu VVIP ialah Tuan Haji Wan Said , Ketua Sektor , Sektor Pendidikan Islam JPNT yang diberi peluang untuk menyampaikan ucapan dalam majlis tersebut, Ustaz Wan Azman , wakil dari Yayasan Terengganu serta pegawai-pegawai yang dijemput. Mereka disambut oleh Pengetua Sekolah Ustazah Mardziah binti Che Abdullah serta semua Penolong Kanan serta semua guru dan kakitangan.

Majlis Khatam Al Quran telah diadakan di dewan besar Asyatibi. Selepas selesai menunaikan solat Maghrib semua tetamu serta ibubapa dan guru berbuka puasa di kantin sekolah.

Slide15Slide52Slide35