Slide8SMIYT KTRG SBT , 20 September : Seramai 29 orang guru dan kakitangan Sekolah Tun Fatimah yang diketuai oleh Puan Hajjah Kamisah binti Aziz , Pengetua Sekolah telah mengunjungi sekolah ini sebentar tadi.

Mereka telah disambut oleh pengurusan Sekolah yang terdiri daripada Ustaz Md Nor bin Yahya , Penolong Kanan Kokurikulum , Tuan Haji Mohd Amin Faisal bin Haji Uzip , Penolong Kanan Ulul Albab ,Ustaz Ahmad Fathi bin Mokhtar , Ketua Jabatan Agama, Cikgu Fatmawati binti Mamat dan Cikgu Saripah binti Embong.

Tujuan lawatan tersebut adalah untuk melihat perkembangan dari segi pembangunan sekolah serta R&D dan juga pendedahan mengenai Ulul Albab. Mereka telah dibawa ke bilik galeri sebelum ke bilik Mesyuarat bagi mendengar sedikit taklimat yang dikendalikan oleh Tuan Haji Mohd Amin Faisal. Slide15Slide11Slide12Slide1Slide2Slide3Slide14Slide13Slide6Slide5Slide4