Slide20SMIYT KTRG SBT, 28 April : SM Imtiaz K.Trg telah melakar sejarah dalam bidang sukan apabila menggondol Johan Keseluruhan Sukan MASMAT dan Johan keseluruhan Perempuan dalam pertandingan sukan MASMAT akhir yang telah diadakan di SMA Setiu baru-baru ini.

Dengan menghantar 5 pasukan dalam acara Bolajaring Men. Atas, Bola Jaring Men. Ren, Pingpong Perempuan Men. Atas, Pingpong Perempuan Men. Ren dan Bolatampar lelaki, pasukan sekolah telah berjaya menewaskan sekolah lain dengan membawa pulang 4 Johan dan 1 Naib Johan sekaligus dinobatkan Johan Keseluruhan temasya sukan tersebut.

Bukan itu sahaja, pasukan kompang sekolah juga telah muncul Naib Johan Peringkat Negeri Terengganu anjuran Jabatan pelajaran Negeri Terengganu bvaru-baru ini.

Penghargaan mereka dan hadiah telah disampaikan oleh Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah semasa perhimpunan sebentar tadi

Tahniah kepada pasukan sekolah di atas kejayaan itu.

Slide14Slide24Slide11

Keputusan