HULU TERENGGANU,  30 MAC :  SERAMAI 32 PELAJAR DAN4 ORANG GURU IAITU PN.HERDAWATI,EN.ABDUL HADI, CIK MARLINA AKMAL DAN EN.SARIFUDIN DARI SM IMTIAZ YT KUALA TERENGGANU SKK KERJASAMA PKS  ANGKASA DAN PROJEK KECEMERLANGAN SMA 2012 TELAH BERJAYA MENGIKUTI SATU PROGRAM ‘ADVENTUROUS OUTDOOR’ YANG SANGAT MENARIK DAN MENERUJAKAN IAITU PROGRAM LAWATAN BIAK KELAH DI LUBUK KELAH KENYIR,TERENGGANU.

PERISTIWA MENARIK YANG TIDAK BOLEH DILUPAKAN TATKALA BERMESRA DAN MEMEGANG SENDIRI RIBUAN KELAH YANG BEGITU JINAK SEKALI. PERJALANAN YANG MEMAKAN MASA SELAMA 5 JAM MENAIKI ‘HOUSE BOAT’ DAN 30 MINIT MENAIKI’SPEED BOAT’ TERASA BERBALOI SELEPAS TIBA DI LOKASI LUBUK BERKENAAN.PUAS MELIHAT GELAGAT IKAN-IKAN KELAH YANG MENGGIGIT TANGAN SELEPAS DIBERI MAKANAN IKAN YANG DIBELI DENGAN HARGA RM2  SEPEKET.

 

PIHAK KOPERASI AKAN MENGORAK LANGKAH UNTUK MELANGKAH LEBIH JAUH DENGAN MEMPERKENALKAN PRODUK PKS KE KENYIR DENGAN AKTIVITI PERCUTIAN YANG MENARIK INSYA-ALLAH..KETERANGAN LANJUT BOLEH DISEMAK DI DALAM BLOG SEKOLAH SELEWAT-LEWATNYA MINGGU HADAPAN.

 

Gambar Menarik