Slide5SMIYT KTRG SBT , 10 Disember : Walaupun keadaan musim tengkujuh yang melanda Negeri Terengganu ketika ini, namun calon pelajar tingkatan 1 bagi sesi 2014 tidak pedulikan masalah itu untuk menghadiri temuduga yang berlangsung pada hari ini.

Lebih 300 colan telah menduduki temuduga. Ianya dibahagikan kepada 3 kategori iaitu Hafazan dan juga ujian bertulis serta personaliti.  Calon yang berjaya dalam 2 peringkat tersebut akan ditawarkan mengikuti pengajian di sekolah yang berprestij ini.

Satu taklimat khas telah disampaikan oleh Tuan Haji Ahmad Kamal, Ketua Penolong Pengarah Bahagian Pengurusan Imtiaz.

Tahniah kepada ibubapa yang inginkan anak-anak mereka untuk mengikuti pembelajaran di sini bagi sesi 2014.

Slide9Slide47Slide48Slide67Slide26Slide24Slide9Slide10Slide1