Slide1KUALA LUMPUR , 12 Oktober : Sebagai menghargai pelajar yang mendapat keputusan 9A hingga ke atas dalam trial lonjakan SPM baru-baru ini , pihak pengurusan sekolah telah memberi peluang kepada mereka untuk mengadakan lawatan sambi belajar di Karangkraf   bersama guru SPM. Lawatan ini bermula 10 hingga 12 Oktober 2013.

Objektif  lawatan ini ialah merehatkan minda serta team kerja majalah Fokus SPM di Karangkraf. Seorang pelajar sekolah ini melakar sejarah apabila terpiih menjadi muka depan cover edisi bumper awal tahun 2014 untuk idola remaja imam muda kontemporari. Pelajar berkenaan ialah Syed Akram bin Habit Mustaffa. Idola terpilih ini berdasarkan kecemerlangan akademik dan aktif aktiviti koko serta hafiz 30 juzuk.

Slide2Slide3Slide4Slide5

Tahniah dan syabas!!!