KUALA TERENGGANU, 25 Mei : Majlis perasmian penutup telah di adakan hari ini oleh Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah.

Ramai ibu bapa yang hadir dan mereka begitu terharu kerana program yang dikhususkan kepada anak-anak mereka berjaya dilaksanakan dengan penuh jayanya.

Tahniah dan syabas kepada pihak sekolah di bawah projek PMR dan SPM. Tahniah juga kepada semua guru yang sama-sama menghadiri majlis ini yang banyak memberi sumbangan ilmu kepada pelajar terutama pelajar PMR dan SPM 2012.

Pihak sekolah juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada fasilitator iaitu Ustaz Sopian bin Salleh dan juga Encik Mohammad yang dikenali sebagai ‘Ayah Wa’ kerana berjaya mengendalikan kem ini dengan jayanya.

Klip video air mata seorang ibu

Gambar selanjutnya sila KLIK DI SINI