KUALA TERENGGANU, 23 NOV: Pihak pengurusan sekolah yang terdiri daripada Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah, Penolong Kanan HEM, Penolong Kanan Kokurikulum, Setiausaha Sekolah, Ketua-ketua  Jabatan serta Ketua panatia Bahasa Arab hari ini telah meraikan kehadiran pegawai-pegawai dari Sektor Pendidikan Islam Negeri Johor dan Guru-guru Bahasa Arab jam 10.25 pagi tadi yang diketuai oleh Tuan Haji Abdul Aziz bin Abdullah, Ketua Sektor Pendidikan Islam.

Dalam ucapan pengerusi majlis, Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd. Ghani mengucapkan selamat datang kepada semua pegawai tersebut dan semoga dapat menghubungkan tali  silataurrahim.

Manakala dalam ucapan aluan pula, Puan Pengetua mengucapkan terimakasih dan berbangga kerana menjadikan sekolah ini sebagai satu destinasi  pilihan.

Dalam ucapan balas, Tuan Haji Abdul Aziz bin Abdullah juga mengucapkan terima kasih kepada warga sekolah kerana sudi menerima rombongan ini walaupun masa tidak begitu sesuai memandangkan cuti persekolahan dan peperiksaan SPM masih lagi berlangsung.

Beliau juga mengucapkan tahniah dan syabas kerana baru-baru ini sekolah ini telah mendapat New Deals dan juga penganugerahan Sekolah Kluster Kecemerlangan Kementerian Pelajaran  Malaysia. Beliau mendoakan agar satu lagi sejarah akan dicatat  apabila sekolah ini menunggu keputusan sebagai Sekolah Berprestasi Tinggi ( SBT ).

Antara lain tujuan lawatan ini adalah untuk melihat apakah keistimewaan yang ada di sini dan boleh dijadikan contoh serta input yang sangat bernilai untuk  dibawa balik.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar seterusnya.