KUALA TERENGGANU, 3 Mac
: Pagi ini pihak Sekolah telah menerima kunjungan daripada rombongan mahasiswa Universiti Sains Islam Malaysia ( USIM )  dan disambut oleh pihak pengurusan sekolah.

Rombongan ini seramai 57 mahasiswa USIM fakulti perubatan yang diketuai oleh Dr. Zairina binti Abd. Rahman, Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar, Fakulti Perubatan dan Kesihatan, Dr. Mohd Dzulkhairi bin Mohd Rani, Pensyarah Kanan Perubatan serta mahasiswa USIM.

Tujuan rombongan ini adalah bagi menerangkan kelebihan memasuki USIM dalam bidang perubatan. Semua pelajar menghadiri program ini.

Hadir sama dalam majlis ini ialah Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah. Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani selaku wakil pihak sekolah mengucapkan selamat datang kepada rombongan tersebut.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar selanjutnya.