BATU RAKIT, 29 Sept: Kem ini telah bermula pada hari ini dan akan berakhir pada 1 Oktober 2011. Ianya diadakan di Pusat Kecemerlangan Pendidikan JHEAT , Batu Rakit Kuala Terengganu.

Menurut Penolong Kanan HEM, Tuan Haji Ahmad Ridhuan bin Abd Ghani, Kem ini disasarkan kepada semua Majlis Perwakilan Pelajar ( MPP ), Majlis Pengawas Sekolah ( MPS ) dan Majlis Pengawas Asrama ( MPA ).

Ianya bertujuan untuk menjadikan semua pengawas lebih berwibawa dalam menjalankan tugas sebagai pengawas serta memimpin pelajar lain dengan lebih tersusun dan kemas.

Selain dari itu juga, ianya diharap apabila selesai kem tersebut, sekurang-kurangnya mereka akan menjadi pelajar yang mempunyai kepimpinan yang lebih utuh dan seterusnya dapat menaikkan nama sekolah.

Galeri gambar sila klik DI SINI