KUALA TERENGGANU , 4 November : Sekalung tahniah dan syabas kepada pelajar sekolah ini yang dapat mewakili daerah Kuala Terengganu untuk menyertai pertandingan catur peringkat MSSM yang akan di adakan tidak beberapa lama lagi.

Terdahulu dari itu di peringkat saringan dalam Karnival 1 Murid 1 Sukan yang di adakan di Sekolah Kebangsaan Gong Tok Nasek pagi tadi, 2 pelajar telah mendapat tempat pertama dalam kategori lelaki dan perempuan.

Bagi kategori bawah 14 tahun peserta sekolah ini Aziz Abidin bin Azmi Puat dan Nik Nur Aina Nafisah mendapat tempat pertama setelah menewaskan lawan masing-masing.

Manakala Norsyamimi mendapat tempat ketiga. Bagi kategori bawah 16 tahun, Khairil Asyraf bin Khairil Anuar mendapat tempat ketiga.

Tahniah dan syabas untuk pelajar-pelajar SM Imtiaz Kuala Terengganu.

Gambar selanjutnya sila KLIK DI SINI