KUALA TERENGGANU, 29 Apr : Baru-baru ini SM imtiaz Kuala Terengganu telah melayakkan diri ke pringkat akhir Majlis Sukan Sekolah-Sekolah Menengah Agama ( MASMAT ) yang telah di adakan di UiTM Dungun, Terengganu.

Dalam temasya tersebut pasukan sekolah telah berjaya mendapat 4 JOHAN iaitu Badminton Lelaki Atas, Bola Jaring Atas, Pingpong Perempuan Atas, dan Pingpong Perempuan Bawah ,2 Naib Johan iaitu Bolasepak Menengah rendah dan Bola JaringPerempuan Rendah serta 1 bagi tempat ketiga iaitu Badminton Perempuan Atas.

Bagi mengenang jasa mereka yang telah banyak membantu bagi menaikkan nama sekolah, satu majlis penghargaan telah di adakan di Dewan Asyatibi petang tadi. Semua hadiah telah disempurnakan oleh Penolong Kanan Pentadbiran iaitu Ustazah Faidahnam binti Busu dan Penolong Kanan Kokurikulum, Ustaz Md Nor bin Yahya.

Tahniah dan syabas

Gambar peserta MASMAT