Slide10SMIYT KTRG SBT : Pada Sabtu yang lalu , pihak sekolah telah menerima kunjungan dari Guru dan kakitangan SMK Sultan Badlishah , Kulim Kedah dalam lawatan berinformasi.

Mereka disambut oleh Penolong Kanan Ulul Albab , Tuan Haji Mohd Amin Faisal b Haji Uzip, Puan Marhaini serta beberpa orang guru lagi.

Sebagai sebuah sekolah yang diiktiraf sebagai Sekolah Kluster Kecemerlangan ( SKK ) , pihak rombongan itu mahukan maklumat lanjut ,mengenai pengiktirafan Sekolah Berprestasi Tinggi ( SBT ) daripada sekolah ini sebagai persiapan menghadapi verifikasi jemaah Nazir untuk diiktiraf sebagai sekolah SBT juga.

Mereka telah diberi pendedahan mengenai cara-cara untuk mendapat pengiktirafan  ini oleh Tuan Haji Mohd Amin Faisal selaku Penolong Kanan Ulul Albab.

Slide2

Slide12