Slide12ANGULLIA RESORT , 13 Mac : Bagi mengukuhkan lagi kepimpinan pelajar sekolah , pihak pengurusan sekolah di bawah unit HEM telah mengadakan kem Pemantapan Pengurusan Badan Kepimpinan Pelajar bermula 12 hingga 14 Mac. Ianya terdiri daripada Majlis Perwakilan Pelajar, Majlis Pengawas Asrama, Majlis Pengawas Sekolah dan juga BADAR.

Program ini diadakan di Angullia Resort, Marang. Selain pemantapan Kepimpinan pelajar, juga mengukuhkan hubungan silaturrahim serta dapat bekerjasama antara satu badan kepimpinan agar mereka dapat menguruskan kerja-kerja dengan lebih baik dan teratur serta dapat membantu pihak pengurusan sekolah dan asrama kearah pemantapan yang jitu dan dapat menaikkan nama sekolah di peringkat yang lebih tinggi.

Dalam kem tersebut peserta telah mengadakan sesi pemurnian program dan mengemaskini fail badan masing-masing. Peserta juga dimantapkan dengan etika dan protokol dalam pengurusan majlis rasmi sekolah.

Slide14Slide63Slide70

Gambar selanjutnya sila klik DI SINI