Slide212SMIYT KTRG SBT , 31 Ogos : Dengan segak dan bersemangat ketika keluar dari Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah akhirnya membuahkan hasil apabila sekolah ini diisytiharkan JOHAN Perbarisan Sempena Hari Kemerdekaan Kali Ke 57 bagi kategori Bukan Badan Beruniform.

Pasukan sekolah telah menggondol sebuah piala serta Mock Cek Bernilai RM 4,000.00. Semua hadiah disampaikan oleh YAB Dato’ Haji Ahmad Razif bin Abdul Rahman , Menteri Besar Terengganu.

Paling manis ialah , YAB Dato’ Menteri Besar sudi meluangkan masa untuk sama-sama bergambar bersama kontinjen sekolah.

Puan Pengetua, Ustazah Mardziah binti Che Abdullah serta Ketua Kontinjen Mohd Riezman Hafiz telah naik ke pentas untuk menerima hadiah tersebut.

Terima kasih kepada semua yang terlibat terutama Ustaz Mohd Nor bin Yahya , Penolong Kanan Kokurikulum serta guru-guru dan pelajar yang terlibat yang telah bertungkus lumus sehingga mendapat kejayaan tersebut.

Tahniah dan Syabas Anak-anak Al Fateh

Berikut adalah keputusan rasmi.

Pasukan Bukan Badan Beruniform

JOHAN : SM IMTIAZ KUALA TERENGGANU