KUALA TERENGGANU, 12 Nov: Program Kem Nadwah Kepimpinan telah diadakan bermula 10 November dan berakhir hari ini.

Program yang diadakan setiap tahun ini telah dianjurkan di bawah Unit HEM melalui Badan Usrah dengan kerjasama Alumni sekolah. Pihak sekolah begitu bangga kerana pihak Alumni telah sudi mengendalikan Kem tersebut sepanjang program dijalankan. Ketua Fasililator, Encik Aminudin bin Mohd Nasir yang merupakan bekas pelajar SPM 2005 juga  bekas mahasiswa UTP  berkata, beliau amat berterima kasih kerana pihak sekolah sudi mengundang bekas-bekas pelajar sekolah ini untuk mengendalikan program tersebut.

Selain daripada beliau, diundang juga mahasiswa dan mahasiswi dari beberapa buah universiti seperti dari UMT, UNISZA, UIA, KUIS  dan juga seorang bekas pelajar sekolah ini yang belajar di Missota University, USA.

Kumpulan sasar bagi program ini ialah semua pelajar tingkatan tiga serta Naqoba’. Banyak aktiviti yang telah dijalankan seperti kuliah maghrib, LDK, bengkel serta explorace.

Dalam ucapan perasmian penutup, puan pengetua mengucapkan jutaan terima kasih kepada alumni kerana sudi meluangkan masa bagi mengendalikan program ini kerana ini boleh menjadi tonggak kekuatan sekolah. Beliau juga memberitahu,hubungan  pihak sekolah dan alumni akan berterusan pada masa akan datang.

Sila klik DI SINI untuk melihat gambar selanjutnya.